VIP Csomagok

VIP Luxus Csomag

A ragyogó haj: szépség, egészség

Mert ez jár Neked!

Ki ne szeretne egészséges, erős fényes hajkoronát?

A környezeti hatások, a hővel való formázás, a vegyszeres kezelések mind­-mind roncsolják a hajat.

Gondolom Te is kipróbáltál már sokféle csodát ígérő sampont,balzsamot, pakolást és egyik sem váltotta be a hozzáfűzött reményeket.

Itt az ideje,hogy megtapasztald a teljes hajmegújítás erejét! A leghatékonyabb hajszerkezet újra építés a K­Pak Professionals termékeivel. Már az első használat után drámaian megerősödik a haj, fényesebb, erősebb,egészségesebb lesz.


A csomag tartalma:

– egy alkalom „tökéletes hajszerkezet újraépítés”

– frissítő hajvágás

– speciális, a hajat tápanyaggal feltöltő hajvasalás vagy göndörítés (igény szerint),

– és a kezelés otthoni folytatásához egy professzionális sampon, balzsam és rekonstruktőr termék.

K­Pak Shampoo 50ml: Minden sérült hajtípusra Igénybe vett, gyenge, kimerült hajra. Mindennapi használatra. Speciális jellemzők: Egyedülálló sampon, amely az alapos tisztítást teszi lehetővé úgy, hogy megtölti a sérült kutikula és cortex területet a hiányzó aminosavakkal. Színvédő pH: 4.5 – 5.5 Végeredmény: Megerősített és újraépített rugalmas, erős, fényes és kondicionált haj. Könnyebben formázható és észrevehetően rugalmasabb haj.

K­Pak Conditioner 50ml: Minden sérült hajtípusra, gyenge és kimerült hajra. Speciális jellemzők: Nedvességben gazdag kondicionáló napi használatra. Újraépíti a kutikulát és a cortexet a hiányzó aminosavakkal. Elég könnyű a vékony szálú hajra és elég gazdag a durva, érdes hajra. Színvédő. pH: 4.5 – 5.5 Előnyei: Megerősített és újraépített rugalmasság, erősség, fény és kondíció. Védi és könnyen kezelhetővé teszi a hajat. Végeredmény: Könnyebben formázható és észrevehetően egészségesebb, rugalmasabb haj.

K­Pak Deep­Penetrating Reconstructor 50ml: Minden szerkezetében sérült hajtípusra. Töredezett, hajszínét hamar elvesztő, erőtlen, gyenge és kimerült hajra, vagy nehezen formázható hajra ajánlott. A legjobb választás a valódi hajújraépítéshez. Speciális jellemzők: Legnagyobb mennyiségben tartalmazza a Quadramine Complexet. Színvédő. pH: 4.5 – 5.5 Végeredmény: A haj megtelik élettel és ruganyossággal és hosszan megtartja a színét. Mérhetően növeli a haj erősségét. Könnyebben formázható és észrevehetően rugalmasabb haj. EZ A TERMÉK 10. ÉVE NYERI A STYLIST CHOISE AWARDS NEVŰ NEMZETKÖZI VERSENYEN A LEGJOBB ÚJRAÉPÍTŐ KATEGÓRIÁT!!!

 

– Speciális fény szolgáltatás festett és natúr hajra egyaránt. A kezelés ammónia és illatanyag mentes .

– Itt az ideje, hogy büszke legyél hajkoronádra!

– Az Unisex Revitalizáló Luxus kezelési csomag ajándéka egy frissítő és ellazító fejmasszázs plusz egy 3 alkalmas Hajszerkezet újjáépítő hajvasalás vagy göndörítés bérlet.

A kezelés időtartama: 1,5 óra

A csomag ára rövid haj esetén: 15.900.-Ft

A csomag ára hosszú haj esetén: 19.100.-Ft

www.studiob1.hu